Mareld Pro Lighting

Samarbeten

Mareld + Hanna Lundberg

Mareld är stolta över att vara en officiell sponsor till den svenska orienteraren Hanna Lundberg. Trots sin unga ålder har Hanna redan hunnit med att bland annat komma trea i världscupen i orientering 2021 och tre individuella guld i JVM i skidorientering samma år.

Förutom orientering och skidorientering är Hanna också en duktig skidåkare och löpare. Hanna är ett lysande resultat av hårt arbete, prestation, tuffhet och höga krav på utrustningen – värderingar som även vi på Mareld delar fullt ut.

Besök Hannas Instagram

Mareld + Missing People

Varje år hjälper Missing People polis och anhöriga aktivt med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser när en person försvinner. Ett av de viktigaste redskapen vid sökinsatser – och även en av de största utgifterna – är ficklampor och pannlampor.

Marelds samarbete med Missing People Sweden har pågått sedan 2020, och har resulterat i att det finns starka och effektiva fick- och pannlampor till minst 250 personer i varje distrikt.

Mareld + Casambi

Casambi är global marknadsledare och det mest naturliga sättet att trådlöst styra dina lampor. När appen väl har programmerats behöver din smartphone inte längre vara inom räckhåll för en lampa med Casambi-styrning.

Lampan går även att koppla till flera olika rörelse- eller närvarosensorer. Appen hittar omedelbart alla lampor i närheten som är anslutna till ett Casambi-nätverk.Appen hittar omedelbart alla lampor i närheten som är anslutna till ett Casambi-nätverk.

Från och med hösten 2022 kommer utvalda produkter i Marelds sortiment att vara integrerade med Casambi-teknologi.

Mareld + Emma Eriksson

”Ökad trend med specialbyggda möbler och renovering av äldre möbler”

Emma har alltid haft snickeri och träarbete nära då hennes pappa arbetade med olika typer av snickeriarbeten och även med att bygga timmerhus. När hon träffade sin man David började de två renovera deras första hus tillsammans och intresset växte mer och mer till en livsstil och idén om en egen verksamhet växte fram. Men innan hon startade eget har Emma både arbetat hos en annan finsnickare i närheten samt att hon arbetade ett tag som slöjdlärare.

Idag har hon 30 000 följare på Instagram på hennes konto @emmas.snickeri

Mareld + Byggbranschens Säkerhetspark

Sedan 2020 har Mareld samarbetat med Byggbranschens säkerhetspark. Som ledande leverantör av arbetsbelysning bidrar vi med produkter och kunskap runt arbetsbelysning och vikten av att ha rätt belysning på arbetsplatsen för att skapa en mer hälsosam arbetsmiljö och undvika olyckor.

Säkerhetsparkens hemsida