Mareld Pro Lighting

Vi är Mareld

Vi är Mareld

Allt händer när ljuset tänds

Oavsett om du snickrar, målar, monterar, reparerar, gjuter, gräver, springer, cyklar eller klättrar så vill du att din prestation ska vara så nära perfekt som möjligt. Just därför är alla våra produkter skapade med ett enda syfte: Att du ska kunna göra ditt allra bästa i skarpt läge – när ljuset tänds. Vår historia började med en insikt om att dagens mobila arbetsbelysning ofta är undermålig och kan göra stor skada. Men om behovet av bättre arbetsbelysning var gnistan, så var vår drivkraft att bidra till en bättre prestation bränslet.

Av proffs – för proffs​

Väljer du Mareld får du premiumprodukter utvecklade i Sverige. För att försäkra oss om att vi täcker alla professionella ljusbehov jobbar vi i nära samarbete med såväl yrkesproffs som elitsportare. Våra användare väljer Mareld för att de varken kan eller vill kompromissa med sin egen prestation. Kan du?​

Robust design

Du kan lita på att Mareld klarar hårda smällar, tuffa utemiljöer och nordiska klimat på ett bra sätt. Våra produkter är tydligt IP-klassificerade så du enkelt kan välja lampa för det situationen kräver.

Allt du behöver

Från trånga utrymmen till en hel byggarbetsplats. I Marelds sortiment hittar du premiumljus för alla behov. Oavsett styrka, syfte eller storlek så har alla lampor högsta kvalitet, smart teknik och läcker design som gemensamma nämnare. Titta efter Mareld-loggan så vet du att du gjort ett bra val.

FAQ